Sista november

Idag har vart en bra dag! För ja har fått fiiina höga jeans i sailormodell o en blå/vit randig singoalla topp, dyrt men ack så värt det! Fast, kommer inte få dem förens på julafton, vi bestämde att det skulle bli min julklapp eftersom min familj inte ska fira jul så seriöst, blir antagligen att åka till ett spa i några dagar och bara ta det lugnt. Helt okej med mig eftersom jag känner julen är så himla överskattat. Liksom, man köper julklappar till folk man inte vet vad de vill ha/får saker man inte behöver, sen lagar man mat i flera timmar medan man kastar i sig det på en kvart och så blir det himla massa mat över som man tvingas äta i flera dagar. För vad? Varför började man fira jul egentligen? Är det verkligen någon som har riktigt bra koll på det? Ne. I alla fall.. Vart i lidköping idag i mina två favorit butiker, a la nostagli: Sixten's Konfektion och Nostalgeek, bästa butikerna som finns! Fina rockabilly kläder mm på Sixtens och gamla prylar på Nostalgeek, där köpte jag föresten världens snyggaste muggar, mina alldeles
egna Tikimuggar! :)


Och sen hittade jag snyggaste chokladkalendern ever inne på ica! ;)

Tatuering

Bättre bild på min tatuering för er som vill se :)
Lite lite sårskorpa kvar i kanten men fin är den!

måleri!

Ni vet såna där dagar när allt går fel o man tror det ska bli bra för man ska på dejt med en vacker pojk på kvällen men det snöar för mycket så man får ingen skjuts ur skogen? En sån var det igår och förbannad som jag var la jag ner min energi på att måla en vacker tavla istället, så här blev den:

chilling killing friday

Blir inget festande som planerat, men blir nog bra ändå, för ska dra in mot stan och softa med vänner :)
Och imorn blir det julbord ute i Åsletå, men inte vilket normalt julbord som helst (då hade ja nog inte gått^^) , för det ska spelas blues hela kvällen av Skybenders! kommer bli asnice :)
ha en fin fredagskväll ♥

torsdag

här är min älsklings flicka på armen :)

sweet child o mine

Sensation var helt jävla insane! helt galet när man kom in genom porten och såg runt 30.000 människor klädda i vitt stå och dansa till skön house musik! längtar redan till nästa år :D
Sååå, ah tatueringen blev awesome och ja älskar den, ska ta bild sen när alla skorpor har trillat av så ni får se! Annars så är det fortfarande skolgrejjer som tar upp mycket av min tid på veckorna och annat gojs. såå aaa, nu ska ja gå och störa min nästan-sambo johan i sitt nörderi.
puss♥

Seeensatiiion

Update

Lame uppdatering jag vet! Känns bara som jag vart nere i en svacka då jag inte ville göra något alls, varken skolan eller hemma. Men iaf, lovet har vart great med familjen och jag kan inte sluta längta tills att flytta hem igen när skolan tar slut. Har verkligen vuxit upp nu och ändrat mig sen jag var 16 och flyttade till falköping, har märkt hur mycket jag uppskattar mamma och pappa för alla småsaker dom gör för mig och hur himla mycket jag älskar dom!

Annars så händer inte så mycket, har svenska nationella muntliga imorn, så har varit mycket av det i veckan. På lördag drar jag och sofi till köpenhamn och sensation white vilket ska bli ganska awesome! Och onsdag nästa vecka ska jag gadda mig :]

Ska även bli bättre på att uppdatera ;)
puss!

Bild på mig och min sötunge sofi när jag precis flyttat till fkp!

2/11

Varit några helt underbara dagar med min nemo, bara massa mys! :) Men nu måste jag dock åka hem, för ska jobba imorn på werners. Så det är vad som kommer fylla resten av min vecka! På fredag blir det dock Örebro och övernattning plus bilträff på lördagen, och efter det kommer det här lovet vara slut!
RSS 2.0