The Playtones

Skall strax sticka iväg till Vara och kolla på The Playtones, ska bli superkul! Imorn så åker jag och mamma in till Nostalgeek för att hänga upp våra tavlor, oerhört spännande!! Att äntligen få visa upp det man har suttit och plitat med och se om det är fler än jag som tycker de är vackra. Hoppas såklart på att få lite sålt också, vore ju trevligt med lite pengar ;) Så åk gärna en sväng förbi affären i Lidköping om ni kanske har varit på Power meetet i arenan. Annars så har jag så smått börjat på fri formgivning av pinuppor istället för att måla efter streck, änsålänge är jag på blyertsstadiet, men det ser lovande ut! Ha det bäst, nu sticker jag iväg och lyssnar på lite skön rockabilly! :)

Skattemärke

Inne på den här sidan finner ni min far's otroligt snygga och egendesignade skattemärken. Den visar årsmodellen på er entusiastbil med ett snyggt pinstriping motiv och allt är gjort i högglanspolerad rostfri plåt med lasermotiv som håller en evighet :) Tycker ni ska ta och beställa ett märke för att få en ännu snyggare bil! ;) Här är länken: http://www.classiccars.se/classic/p_detalj.asp?txtLopnr=24304&txtVar=1


Vill även passa på att tipsa om att JLT's nya cd finns ute på spotify!! Made For Rock N Roll heter den, grym! Lyssna här: John Lindberg Trio – Made For Rock N Roll

Körskolan

Idag har vi en dag ledigt, superskönt! Men jag ska inte slappa, utan utnjyttja denna dag till fullo och gå ner till körskolan och läsa på till mitt körkort. Imorn ska jag med min familj och se på The Playtones, hoppas på en bra spelning! Och på fredag ska jag och mor åka och hänga upp våra tavlor i butiken Nostalgeek för vår utställning där! Livet är på topp och mer kommer hända! :)

Idag glider jag runt i mina jeans med hög midja, marin/vit t-shirt, ankare-örhängen,
converse och blomma i håret!

New hair cut

Igår var en såndär dag då man egentligen hade massa saker man skulle göra, men istället så fastnar man framför datan med skön musik och mysiga retro-bloggar och blir sen jättesugen på att klippa luggen lite betty page-aktigt och leka med sminket. Så det var vad jag gjorde igår innan jag drog till man och såg Herkules, fin blev jag för han iaf ;)

Idag har vi fått se en uppvisning av något musikgäng, Come what may hette den, var faktiskt helt ok! Musik och dans till film/musikalklipp. Nu väntar jag på att mina nudlar ska koka färdig, vart hungrig men ville inte ställa mig att laga "riktig mat" för jag målar på mina pinuppor nu och då kan man faktiskt inte störas. Så det så ;)

drunksters (8)

Prov, inlämningar, redovisningar. Dagarna flyter in i varandra med saker att göra. Men tanken på att det snart är power träff i lidköping gör mig gladare! Och den saken att jag och min mor skall få ställa ut vara tavlor i världens mysigaste butik: Nostalgeek, gör det ännu bättre :) Annars så tjaa, har fyllt i min svala på armen. Den blev fin! Så nu ska jag måla lite mera pinuppor för utställning! Ciao <3

min fina pippifågel:


Mitt projektarbete. Det är, ni kanske känner igen det, halsbandet
Pocahontas bär i filmen med samma namn. Örhängena bredvid gjorde
jag med indiantema, fjäder och turkoser.


Det där var en bra dag, hårläggningsvätska för lockarna, JLT's nya
signerade skiva och rodfilmen Deuce of spades!


Nyligen inköpt bok, massa, 1000 för att vara exakt vackra pinuppor!


Början till två par tavlor, har redan gjort en liknade, sedan fattas bara
en för att det skall bli alla ess, klöver, hjärter, spader och ruter :)

utställnings dag

Idag blir det äntligen utställning, hoppas den blir bra! Alla har ju jobbat på som tusan för att få allt klart tills nu. Så nu ska jag fixa mig lite och diska mitt berg i köket, mamsen och papsen ska ju trots allt sova över här för första gången, kan ju vara kul innan jag flyttar ut, vilket jag gör om några månader. Sen mellan fyra och sju blir det utställning och efter det blir det nog något gott att äta!
ciao!
RSS 2.0