bad morning

Vaknade på helt fel sida idag och allt gick bara fel heeela morgonen och min rygg gjorde ont. Men sen såg jag på Moulin Rouge och grät och skrattade, då blev allt bättre! :)

Helgen har varit bra, var hos johans syster i fredags och passade trigger, spelade spel, drack cider och körde "jag har aldrig" med dem, väldigt roligt! Sen resten av helgen har vi bara myst och kollat förhäxad, är andra gången jag ser på alla avsnitt nu. Nej jag är inte beroende, vart får du det ifrån?!

Idag kommer i alla fall min mor in och hälsar på, laga lite mat och sådant trevligt blir det. Färga håret står på att-göra-listan också!

Nu ska jag fixa lite och kanske pinstripa, mhm! :)

dagens låttips: The Top Cats - Mystery Train
eller ah, lyssna på hela deras album Full Throttle Rockabilly på spotify, superb!
Todelo!

bjuder på en bild på vår fina oldsmobile, längtar tills man kan ta ut den igen!

Pin curl

Blev ingen 40 tals frisyr men gjorde en pin curl istället! och bandana såklart ;)
nu ska jag sticka iväg och vara hundvakt!

hot chicks and cool cats

Körlektioner, skola, plugg, balklänningsletande, prov, sova = mina veckor nuförtiden. Är ungeför så mina dagar rullar på nu förtiden, men snart blir det praktik i nio(?) veckor så, då kan man fokusera på körkortet istället för läxor! Ska snart sätta mig och plugga till natur prov imorgon innan johan kommer hit, men innan det ska jag här visa en bild på min 40,50-tals inspirerade frisyr jag såg i ett klipp, (som jag såklart inte hittar nu) och det skall ju såklart inte se ut såhär utan ska släppa ut det imorgon bitti, frågan är ju hur det blir, uppdaterar då!

Tänkte jag kunde tipsa om lite filmer som jag älskar om ni har lust att se!
- sista natten med gänget
- cry baby
- jerry lee lewis
- rebel beat (dokumentär)

& dagens låttips ( på spotify): Eva Eastwood & the major keys - vårt liv i repis

ha det bra! :)


taking it slow

Spelat bowling med mor & far. Pappa vann som vanligt, suck! Men nästa gång så! Sen åkte vi till Gondolino och åt lite gott. Mumma :) Imorgon är det karaktärsämnes dag i skolan, kommer nior och skall kolla en sista gång innan de väljer program. Så skall vara där och hjälpa & visa dem hur man gör en ring & lite sånt, & på söndag blir det att åka till skövdebadet med mor, far & johan, awesumness! :) & btw, jag ska få pinstripa våran cadillac -60!!! iiiih :D

Nu tänker jag lägga mig i soffan och kolla på något dåligt program med mina ostbågar! ;)

Pinstripe on the way

Det här var tamejfan inte enkelt!! Penseln spretar åt alla håll ju! Men övning övning övning. Dock kändes det väldigt enkelt att komma på olika mönster, få dragen smala var inte så lätt dock ;)

P.S.

Kom på en ganska viktig sak för någon dag sen eller så. Tavlorna jag målar har jag INTE kommit på layouten själv till utan hittat bilder på internet som jag sedan förstorat upp och målat av. Det jag har ändrat är möjligtvis färgerna och bakgrunden. Väldigt viktigt det där! Min favorit konstnär som jag tycker målar fint, men lite luddiga bilder är Gil Elvgren. Bara så ni vet liksom :)

red head

Har haft en toppen födelsedag och helg! Fick ett pinstriping-set av mamma och pappa och in i satan vad glad jag blev! Det är något jag har velat lära mig länge och nu kan ja äntligen få det. Så ska bara köpa ett förtunningsmedel till färgerna/penslarna och sen är jag ready-to-go! :) Och pappa hade till och med gjort plåtar på jobbet och sen lackat dem så jag har så nära en bilplåt man kan komma att öva på! Superduper awesome!

En klasskompis lämnade sitt guitar hero spel här i fredags och frågan är om det var så smart av honom, har fastnat totalt och sitter och spelar hela tiden nu, grymt kul! I alla fall, tänkte bara slänga upp en bild på min snygga red head jag målade i veckan :) here she is! nu ska jag återgå till spelandet ;)


come on and dance just like me

Imorgon är det min födelsedag. Ett helt år har gått. Galet! Känns som det var igår jag fyllde arton och kommer ihåg hur stor jag kände mig då. Fast så var jag inte det. haha :) Men nu, när nästan nitton år har gått har jag äntligen kommit på vad jag vill göra med mitt liv, eller iallafall om det går. Vill måla och måla mina pinuppor tills jag blir dunderbra! Sen när jag är dunderbra ska jag bli ännu bättre ;) Det ska nog gå vägen. Och det är så skönt när man hittat den personen man vill vakna med på morgonen. Och när man hittat de personerna som man vet alltid finns där i vått och torrt. Åh härliga liv!

Snart kommer min underbara farmor och farfar hit för att fira mig, vi ska gå ut och äta något gott! :)
puss♥

New art

Nyss hemkommen från Lima, ett ställe några mil från Sälen. Varit där sen i onsdags med johan och hans familj, har varit jättemysigt! Meningen var att de skulle åka skidor i tre dagar, men eftersom det var så dåligt väder blev det bara en dag. Så den ena dagen åkte vi upp till en badanläggning uppe i Sälen, de hade världens underbaraste relaxavdelning och äventyrsbad! Resten av tiden har jag målat, eftersom jag promt vägra åka skidor..verkligen inte min grej det där ;) Blev två pinuppor, de två på bild längst ner. Blev väl relativ nöjd med dem, lite smågrejjer sätter jag mig nog och fixar till när jag har tid. Och måste verkligen fixa en annan kamera att ta kort med,mobilen suger!
Nu väntar jag på johan, vi ska laga lite god mat och mysa dagarna innan jag börjar sista terminen i skolan, underbart! :)




RSS 2.0