Drink coffe, do stupid things faster!

Så var jul avklarad för detta året. Blev ingen julmat inte heller köpte jag några paket, kändes himla skönt att slippa all stress detta år! Ändå var nog denna julen den mysigaste på länge :) Nyår är planerad med goda vänner och veckan efter det sticker jag upp med johan och hans familj till Lima.

Så länge på detta lovet har jag bara tagit det lugnt, läst, målat en pinuppa och umgåtts med mor, far och johan. Hittade min nyårsoutfit på Sixten's Konfektion, blev en svart penkjol med vita knappar längst upp och två vita ankare längst ner, fint! På Nostalgigeek hittade jag o mamma läppstift som såg ut som "ögonskugga-kakor" till det tog man en sminkpensel och blötte ner den och gegga ner den i kakan och sen målade man på, sitter fast i 24 timmar! Superbra ju :)

Vill bara slänga ner en rad till johan som jag vet kommer läsa detta. Att jag inte fatta vilken toppenkille du var första gången jag träffa dej förra året! Min hjärna uppfattade nog det lite sent, men den här gången vet jag vad jag vill ha och det är dej!
puss på dej hjärtat mitt ♥

Egopic från julafton då jag äntligen fick mina fina kläder ;)




Måndag 20/12

Blev inget party i helgen men en ack så himla mysig lördag med johan, fläns & perny och sex timmar Pistvakt!
Söndags bestod var också den asnice, Förhäxad och massa massa xbox spelande! Idag vart det helstädning av lägenheten, tog ungefär tre timmar sisådär, men fint blev det :) Och imorn är det sista skoldagen, sen avslutning vid ett tiden, och vips så har man bara ungefär fem månader kvar av tretton år i skolan! Känns härligt :)
Nu ska ja ta mig en välförtjänt dusch! ♥

Basic Element ikv!!

Igår var såå himla mysigt, hela tjejgänget samlat, äta gott, dricka gott, filmmys & bara prata strunt, sånt som får en att inse vilka himla fina vänner man har :) Idag kom mina föräldrar in på besök drack kaffe & åt sån där bulle med massa socker på, muma! Och ikväll ska jag, perny, batman & lil'o se på Basic Element på dagnys, kommer bli superkul! :)
puss ♥

Bild från en av många partyn i sommras!

16/12

Nu börjar sista riktiga skolveckan för den här terminen närma sig slutet, helt sjukt! Bara en termin kvar till studenten! Underbart helt enkelt, har så många planer för mitt liv som jag vill hinna med ju! :) Idag tänkte ja bara slänga in bilder jag tog nyss på mina nya glasögon, två olika är det, gillar dem starkt :) retrostil såklart!


13/12

Igår var en helt uuunderbar kväll! Festa för första gången ordentligt med hela klassen på lusseålle. Vi var utklädda till dödsätarna i harry potter men tror ingen fatta det ^^ Vi var iaf totalt awesome! Och idag var det ållympiaden för alla treor men jag var icke med, har vekt alkohol sinne dagen efter haha! Hoppas det gick bra för de andra iaf.

Nu är vi inne på sista veckan på min allra sista hösttermin, känns otroligt sorgligt men skönt att få flyga på egna vingar sen. Annat roligt som händer är att ja kommer få jättefina glasögon om någon dag, kommer bli jätteskönt för märker hur trött jag blir i skolan efter en halvdag bara för ja anstränger ögonen så. Och om en månad och en dag fyller jag 19, nedräkning! ;)

Finally!

Äntligen sista (förhoppningsvis) provet för den här terminen, känns illgött ;) Och idag har ja vart och provat ut glasögon för att ha när ja målar och pillar med sånt, så imorn blir dt synundersökning och peka ut bågar. Och vad ja längtar tills söndag! Lusseålle (party) med HELA klassen, kommer bli så grymt kul! Så parta hela natten och sen tävla mot alla andra treor på måndagen, och vi har lätt grymmaste utklädnaden, men det visar ja bilder på nästa vecka. Nu ska ja gosa ner mig i soffan och kolla på cry baby!
puss ♥
RSS 2.0