Wien!

Så mycket man vill skriva varje dag men känns som man inte har tid. Kom hem ganska nyligen från en tripp med min söta mor i Lidköping, var såklart inne på mina favorit butiker, Sixtens och Nostalgeek. Hämtade några tavlor och pengar samt köpte en superfin plånbok med vacker flicka på! Nu så har jag packat min väska för söndag morgon/natt vad man nu säger åker jag till Wien med min knasiga men ack så underbara klass! Ska bli fyra härliga dagar med mycket flanerande och museeum förhoppningsvis! Såg att på blogg.se startsida hade de länkat en tjej som drev en retro/vintage blogg, tummen upp för det! Inte dåligt att det letar sig ut. Verkar ju annars bara hamna size-zero tjejer i de nyaste kläderna från new york där. Not my style. Men här är den trevliga tjejens blogg iallafall: http://etoiles.blogg.se/ .
Uppdaterar när jag är hemma från trippen till Wien med förhoppningsvis massa fina bilder! (om jag kommer ihåg det vill säga, har märkt en tendens tills glömska).
Puss :)

you say tomato, I say bloody mary!

Veckan rullar på som vanligt. I måndags la jag mig under nålen igen och fortsatte på min half sleeve (än så länge halv). Färgladde rosen, stjärnan och diamanten + lite smådetaljer. Förhoppningsvis ska jag dit igen på tisdag! Tatuerar mig hos en kille som heter Martin, han ägde en liten studio tillsammans med sin tjej, men nu har de flyttat lite längre ner på gatan och in i ett större ställe tillsammans med två andra tatuerare. Superfint ställe! Men det bästa av allt, enligt mig då, är att jag ska få hänga upp några tavlor där inne och ha till försäljning! Superpepp!! Känns som det verkligen börjar rulla på för mig och att det finns chans till att jag kan få spendera en bra tag av mitt liv med att måla :) Har även börjat packa ner väldigt mycket porslin och sådana saker som jag inte använder, som skall fraktas hem till kära vånga igen. Vad mycket saker man samlar på sig, helt sjuk! Så eftersom jag har sagt upp min lägenhet skall det även börjas med visningar här, kommer vara en på fredag, så har städat fint här så man inte skäms haha! Måste vara ute ur lägenheten sista juni och det är även tills då jag verkligen måste ha tagit mitt körkort, så har kämpat på även idag med att läsa och köra, hade panikbromsning idag, riktigt kul! Lägger in en bild på tatueringen när den är fin! :)
Ciao


Long update (det här inlägget skulle upp igår)

Tjena vad bra jag är på att uppdatera alltså! Men här har det vart full rulle får morgon till kväll. Så får väl ta allt från där jag slutade skriva. Playtones var grymt bra och fina i sina blå kostymer och det var fullt ös hela tiden! Fredagen åkte ju jag och min mor in för att hänga upp våra tavlor, och från stunden att vi började bära in dom och de stod lutade mot väggen var det bara bra respons! Två tavlor blev sålda fort som attan, bara en kort stund efter att vi hängde upp dem. Vad jag vet har vi inte sålt några fler än, men Tone som äger Nostalgeek berättade att det var ett flertal som berömde dem och även frågade om vi tog beställningar (vilket vi såklart gör!) De ville även att tavlorna skulle hänga kvar, så det gör de fortfarande! Grymt kul! Nu är det att tagga tills nästa utställning vi skall vara med på då Nostalgeek har ett-års-jubileum, måste producera några snygga damer tills dess! I april går detta av stapeln. Lördagen blev det Power Spring Swap i Lidköping, alltid härlig stämning och trevliga småfulla raggare sisådär runt elva snåret på förmiddagen haha. Men det är så det ska vara, annars är det inte på riktigt! Här är en länk till lite bilder därifrån: http://fuzzydice.fotki.com/cars-2011/power-spring-swap-11/ . På måndagen var jag iväg med min familj på en superstor sak (för oss) som jag dock inte kommer berätta om än, ni får vara nyfikna ett tag! Men jag är så himla glad i alla fall! I onsdags fyllde även min söta mor 40 år, vilket man inte kan tro då flera frågar oss om vi är syskon haha. Blev mycket tårta och annat gott! Dagarna har ju även fyllts med praktik från 8-15, så man är lagom trött i kroppen efter, men i torsdags tvingade jag mig i alla fall att sitta några timmar på körskolan, så nu har jag klarat ännu några faser och är närmare mitt körkort! Vill ju trots allt få köra våran oldsmobil i sommar! Och nu har jag äntligen tagit mig i kragen och ska börja spara riktigt seriöst till en egen amerikanare som jag tänkte köpa i höst. Är på jakt efter en riktigt hal och elak jävel, för att uttrycka det fint. En Buick Sedanette -50 skulle sitta fint. En riktigt rå och frän en som mullrar dovt när man glider förbi, matt i lacken och vita däcksidor. Då skulle jag bli allt bra gla'er! ;) Igår firade resten av släkt och vänner mor min. Vi åkte till Lumber & Karle i Kvänum, bowlade lite och åt god mat efter. Väldigt härlig kväll och natt! Och idag har hela familjen Pettersson gått runt och klagat på hur trötta vi, och hur tråkigt väder det är, och vart fan är sommaren!!? Även fast jag föddes på vintern är jag inget större fan av den!
Bild på mig från någon av alla veckans dagar :)
Jag och mor i sommras efter Wheels and Whings i Varberg, lagom trötta
och goa ;)
RSS 2.0